Tools


Productencheck

 

Wanneer je de supermarkt in loopt, zie je veel productgroepen voorbij komen. Van brood, beleg, ontbijtgranen, tot dranken en tussendoortjes. Wat zijn nou de juiste keuzes? In mijn praktijk zie ik dat veel cliënten hier tegenaan lopen. Daarom besloot ik een mooi document voor jou te maken om te laten zien welke producten je het beste kan kiezen.


Wat ik je nog wil  mee geven is dat het niet erg is om zo nu en dan een 'ongezonde' keuze te maken. Dit houdt het leven leuk, lekker en gezellig. Ik ben wel van mening dat je alleen voedingsmiddelen zou moeten eten waar je ook echt van geniet. Producten die je een 8, 9 of 10 zou geven! Het is belangrijk om bewust te worden van al het eten wat je in je mond stopt. 

 

P.S: document is 'in progress'. Dus er kunnen altijd nieuwe aanvullingen komen. Mocht je vragen hebben? Let me know. 


Eetdagboek

 

Door je voeding voor een paar dagen bij te houden, word je je bewust van wat je op een dag allemaal eet. Probeer eens voor een paar dagen op te schrijven wat je allemaal eet. Wil je graag je eetpatroon aanpassen of wil je weten of je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt? Neem dan contact met mij op om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 


Weekly planner

 

Ik hou van 'to do' lijstjes en vind het fijn om dingen te kunnen afvinken. Daarom heb ik voor jou een voorbeeld van een weekly planner. Deze planner kun je elke week opnieuw printen en afvinken. Mocht je een gepersonaliseerde planner willen? Laat het mij weten. 


Persoonlijk doel opstellen

 

Om te beginnen met een gezonde leefstijl/eetpatroon is het belangrijk om een reëel en praktisch doel op te stellen. Door middel van dit format wil ik je helpen om zelfstandig een mooi doel te bedenken dat haalbaar is en waar je je goed bij voelt. Wil je graag hulp bij het opstellen van een goed doel of heb je een stok achter de deur nodig? Neem dan vrijblijvend contact op. 


Motiverende achtergrond

 

I LOVE motiverende quotes en ik hou ervan om eens in de zoveel tijd mijn bureaublad achtergrond te veranderen. Daardoor kwam ik op het idee om zelf mijn achtergronden te maken. En die wil ik graag met jullie delen. Heb je zelf een motiverende quote? Laat het mij vooral weten.


Mijn favo's op een rijtje 

 

Boeken

- Beck's dieetoplossing - Judith Beck

- Eet als een expert - I'm a foodie

- Eet als een atleet - I'm a foodie 

- Zwanger! - I'm a foodie 

 

Supplementen

- Orthiflor original van Orthica 

- Probiotica van Vitals 

- Magnesium van Vitals 

- Vitamine B12  van Vitals 

 

Recepten

- Mexicaans eenpansgerecht 

- Kikkererwtenstoof 

- Paddenstoelen kokosramen