Leefstijlcoach


Gecombineerde Leefstijl Interventie

Een gezondere leefstijl is voor veel mensen erg belangrijk, maar tegelijkertijd ook heel moeilijk te realiseren. Met de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI), een tweejarig traject,  zorgen wij met persoonlijke aandacht dat je stappen gaat zetten richting een gezondere leefstijl. Niet door een strak uitgedacht plan, want dat houdt niemand vol. Nee, door kleine stapjes te zetten die aansluiten bij iemands leefstijl. Kleine stapjes op het gebied van body, food en mind. Samen met ons zul je daar (met ons) de aandacht voor nemen en zetten wij jou aan tot beweging en verandering. 

Wij werken aan de hand van de Beweegkuur. De uitvoering van het traject is in handen van een diëtist, fysiotherapeut, leefstijlcoach en een psycholoog.

 

Wat kan je verwachten?

✦ Je ontvangt een intake met ons team, waarin jij je hulpvraag, wensen, behoeftes deelt en je de juiste motivatie voelt om met ons aan de slag te gaan

✦ Gedurende het traject ontvang je verschillende groepstrainingen op het gebied van voeding, beweging en gedragsverandering

✦ Je hoeft het niet alleen te doen, samen met de deelnemers deel je jouw ervaring en ontvang je inspiratie en steun

✦ Wij monitoren jouw voortgang en motivatie zodat je verschil gaat opmerken en hiervan ook op dieper niveau de waarde van ziet

✦ Tussendoor wordt je persoonlijk begeleidt in jouw proces tot verandering en zorgen voor persoonlijk inzicht en handvatten om zelfredzaam aan de slag te gaan

✦ In de stapjes die we nemen zal je meer vertrouwen en stabiliteit gaan ervaren. 

✦Uiteindelijk is het belangrijkste dat je weet hoe je jouw gezonde leefstijl weet te behouden.

✦ Als je lekkerder in je vel zit zal de kwaliteit van leven toenemen

✦ Het daadwerkelijke bewegen realiseer je in de eigen woon-/leefomgeving en maakt geen onderdeel uit van de interventie

 

Voor wie

Vanaf begin dit jaar zit de GLI in het basispakket. Alleen volwassenen met overgewicht en een extra risicofactor en volwassenen met obesitas komen in aanmerking voor een gecombineerde leefstijlinterventie.Ben je opzoek naar meer begeleiding over een langere tijd om te werken aan je doelen, maar kom je niet in aanmerking voor vergoeding? Bij ons ben je dan ook welkom.

 

Locatie

Het traject wordt vanuit de praktijk van de bbb Health Boutique in de Hazenstraat 53 in de Jordaan aangeboden.Ons bbb paramedici heeft een team van fysiotherapeuten, leefstijlcoaches, diëtistes en therapeuten/psychologen. Door hun samenwerking en holistische werkwijze zijn ze succesvol in het verbeteren van een gezonde leefstijl. bbb paramedici werkt met alleen vrouwelijke therapeuten. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom. 

 

Data en tijden

Het traject bestaat uit een basis programma en een onderhoudsprogramma. De individuele intakes starten in september, daarna worden de sessies met jou persoonlijk ingepland.

 

Overzicht eerste groep

● Individuele intakes body, food & mind | In september drie keer één uur, kennismaking bbb GLI team

● Training food | Terug naar de basis | Donderdag 3 oktober 2019 van 15.00 tot 16.00 uur

● Training body | Kom in beweging | Donderdag 7 november 2019 van 15.00 tot 16.00 uur

● Individuele leefstijlcoaching | In december, 30 minuten met Eline

● Training food | Motivatie en regelmaat | Donderdag 9 januari 2020 van 15.00 tot 16.00 uur

● Individuele Leefstijlcoaching | In februari, 30 minuten met Marjolein

● Training mind | Train je brein | Dinsdag 10 maart 2020 van 15.00 tot 16.00 uur

● Individuele Leefstijlcoaching | In april, 60 minuten met Kim

● Individuele Leefstijlcoaching | In mei, 30 minuten met Eline

● Training body | Blijf in beweging | Donderdag 11 juni 2020 van 15.00 tot 16.00 uur

● Individuele Leefstijlcoaching | In juli, 30 minuten met Marjolein

● Individuele Leefstijlcoaching | In augustus, 30 minuten met Kim

 

* Het onderhoudsprogramma van het tweede jaar zal voor zomer 2020 bekend worden gemaakt. 

 

Overzicht tweede groep

Intakes zullen in december plaatsvinden. De eerste groepssessie zal in januari 2020 plaats vinden. Zodra de data en tijden bekend zijn, zullen we deze bekend maken. 

 

Interesse

Interesse? Voel je welkom om te bespreken met ons of dit traject bij jou past. Mail naar: gli@bbbhealthboutique.nl 

 

Kosten en tijd

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding heb je een verwijzing nodig vanuit de huisarts. Heb je geen recht op vergoeding? bbb health boutique biedt dit traject ook particulier aan. Het tarief van dit traject is 1240 euro (incl btw). Informeer via de mail naar de data en tijden van dit traject.Het traject komt bij werkgevers in aanmerking voor het vitaliteitbudget, vraag gerust om een offerte of laat je hier door ons in adviseren. Het gehele traject duurt twee jaar. Ongeveer om de maand ontvang je een groepstraining of een persoonlijke sessie van 30 min tot 1 uur. De groepsmomenten zijn op vaste dagen en tijden en de individuele sessies worden samen ingepland.

 

 

Klik hier om kennis te maken met het team.