Boekreview

Super food van Jamie Oliver

Voor mijn verjaardag heb ik het boek: Super food, voor familie en vrienden, van Jamie Oliver gekregen. In dit boek staan recepten voor de lekkerste ontbijtjes, overschotels, salades en pasta's. Ik heb vorige week een lekkere vegetarische tomatenrisotto gemaakt. Lees snel verder wat ik en de rest van de familie ervan vond.

Om te beginnen is het een heel mooi boek. Er staan veel recepten in die stuk voor stuk bijzonder zijn. Ook staan de recepten mooi weergegeven.

 

Ik maakte de vegetarische risotto. Ik begon met het inslaan van de producten bij de supermarkt. Gelukkig hoefde ik niet alles te kopen, omdat we de helft al in huis hadden (scheelt weer moneys). Er zaten ook geen rare ingrediënten tussen, behalve dat het Arborio rijst moest zijn. Dit hebben ze bij de meeste grote supermarkten wel. Het recept is bedoeld voor 4 personen, maar ik heb wat extra rijst gebruikt, waardoor we met z'n vijven hiervan konden eten. Het waren dan ook precies vijf porties. 

Het recept gaf aan dat het 40 minuten kost, deze tijd was ik ook werkelijk kwijt. Gelukkig vind ik het niet erg om soms wat langer in de keuken te staan, maar als je dit minder leuk vindt, zou ik dit recept niet aanraden. 

 

Ondanks dat sommigen de risotto wat pittig vonden (er zat een hele peper in), viel hij toch goed in de smaak. Ik ga dit recept zeker vaker maken. 

 

Wat maak jij weleens als je kookt?

 

Blog by: Eline

Koop bij bol.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0